Başkan Yetişkin’den temiz kent seferberliği

Başkan Yetişkin’den temiz kent seferberliği

Efeler Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, sorumluluk alanlarındaki bölgelerde kapsamlı temizlik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ekipler, şehri adım adım temizleyerek halkın yaşam kalitesini artırıyor.

Bu durumun son örneği Yedi Eylül Mahallesi'nde sergilendi. Park ve yeşil alanlardaki uzayan çimler biçildi ve ağaçlar budandı. Cadde ve sokakların yanında çöp konteynerleri de tazyikli su ile yıkandı. Böylece mahalle hem hijyen hem de estetik açıdan daha güzel bir görünüm kazandı.

Mahalle sakinleri, yapılan bu kapsamlı temizlik çalışmalarından dolayı Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Ekiplerin özverili çalışmaları, mahallede yaşayanların memnuniyetini artırdı.

Efeler Belediyesi, bu temizlik faaliyetlerinin sırayla diğer bölgelerde de devam edeceğini duyurdu. Şehrin temizliği ve düzeni için gösterilen bu gayret, Efeler’in daha yaşanabilir bir kent haline gelmesine katkıda bulunuyor. Başkan Anıl Yetişkin’in liderliğinde gerçekleştirilen bu çalışmalar, halkın takdirini kazanıyor ve Efeler’in temizliğini ön plana çıkarıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN