Tokyo Film Festivali'nden yönetmen Bela Tarr'a Yaşam Boyu Başarı Ödülü

Tokyo Film Festivali'nden yönetmen Bela Tarr'a Yaşam Boyu Başarı Ödülü

Dünyaca ünlü Macar yönetmen Bela Tarr, 37. Tokyo Uluslararası Film Festivali'nde Yaşam Boyu Başarı Ödülü'ne layık görüldü. Tarr'ın Japonya'nın Fukushima eyaletinde gerçekleştirdiği atölye çalışmasından çıkan kısa filmler de festivalde yer alacak.

Sinema dünyasının usta isimlerinden Macar yönetmen Bela Tarr, kariyerine bir ödül daha ekliyor. Bu yıl 28 Ekim - 6 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan 37. Tokyo Uluslararası Film Festivali'nde Tarr'a Yaşam Boyu Başarı Ödülü verilecek. Ödül töreni, 1 Kasım'da gerçekleştirilecek.

Tarr'ın Japonya'nın Fukushima Eyaleti'nde yürüttüğü yakın tarihli bir atölye çalışması sırasında yaratılan kısa filmler, 37'nci Tokyo Uluslararası Film Festivali'nde gösterilecek. Festival, Tarr'ın katılacağı özel bir söyleşi etkinliğine de ev sahipliği yapacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN