Fenerbahçe'ye 15 milyon euroluk süper yıldız! Kanarya devre arasında bombayı patlatacak...

Fenerbahçe'ye 15 milyon euroluk süper yıldız! Kanarya devre arasında bombayı patlatacak...

Kış transfer dönemi için çalışmalarına şimdiden başlayan Fenerbahçe, 15 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Kanarya, bombayı patlatmak için düğmeye bastı.

Süper Lig'de 9. hafta karşılaşmasında deplasmanda Samsunspor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, Perşembe akşamı evinde İngiliz devi Manchester United ile kozlarını paylaşacak. Bir yandan İngiliz devini mağlup etmenin planlarını yapan sarı-lacivertli ekip, bir yandan da kış transfer dönemi için çalışmalara başladı.

Süper Lig'de lider Galatasaray'ın 8 puan gerisine düşen Fenerbahçe, ara transfer dönemi için kolları sıvadı.

Yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı hücum oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan sarı-lacivertli ekip, gözünü İspanya'ya dikti. Kanarya, 15 milyon euroluk gol makinesinin transferi için çalışmalara başladı.

A Spor'da yer alan habere göre; Jose Mourinho'nun transfer raporu doğrultusunda takviye operasyonuna başlayan sarı-lacivertli ekip, Barcelona'da çok fazla şans bulamayan 21 yaşındaki oyuncu Ansu Fati'yi devre arasında kadrosuna katmayı amaçlıyor.

Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan golcü oyuncu bu sezon Barcelona forması altında sadece 4 karşılaşmada görev alırken skor katkısı sunamadı. İspanyol hücum oyuncusu Barcelona'da sadece 127 dakika sahada kaldı.

Futbol kariyeri boyunca toplamda 152 karşılaşmada görev alan golcü oyuncu, bu karşılaşmalarda 37 gol 14 asiste imza attı.

Barcelona'nın yeni yıldızı Ansu Fati kimdir? | Goal.com Türkçe

Kanarya'nın golcü oyuncunun transferi için devre arasında Barcelona'ya resmi teklif yapması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN