Adil Öksüz’ü kaçıran Cihat Yıldız hakim karşısında

Adil Öksüz’ü kaçıran Cihat Yıldız hakim karşısında

15 Temmuz darbe girişiminden sonra FETÖ'nün sözde TSK imamı Adil Öksüz'ü darbe gecesi sakladığı evde yanında tutan ve kaçmasına yardım eden Cihan Yıldız'ın yargılanmasına başlandı.

15 Temmuz darbe girişiminin önemli isimlerinden olan FETÖ'nün sözde TSK imamı Adil Öksüz'ü yurt dışına kaçmasına yardım eden Cihan Yıldız, "silahlı terör örgütü kurma ve yönetme" ve "başkasına ait kimlik veya kimlik bilgilerinin kullanılması" suçlarından 28 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada hakim karşısına çıktı.

İstanbul 36. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan duruşmaya tutuklu sanık Cihat Yıldız, SEGBİS sistemiyle katıldı. Yıldız, "Kimliğim olmadığı için vekâlet veremedim. Avukatım dosyayı göremiyor" diyerek daha sonra savunma yapacağını söyledi.

DURUŞMA ERTELENDİ

Ara kararını açıklayan mahkeme, sanığın savunmasının alınması ve eksik hususların giderilmesi için duruşmayı 19 Kasım'a erteledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN