Kerem Aktürkoğlu canlı yayında Mert Hakan Yandaş'ı hedef aldı: "Atlıyorlar konuşuyorlar..."

Kerem Aktürkoğlu canlı yayında Mert Hakan Yandaş'ı hedef aldı: "Atlıyorlar konuşuyorlar..."

Portekiz devi Benfica forması altında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş'ı hedef alarak çarpıcı açıklamalara imza attı.

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Galatasaray'dan ayrılarak Benfica'ya transfer olan milli yıldız Kerem Aktürkoğlu, canlı yayında Fenerbahçe formasını terleten Mert Hakan Yandaş'ı hedef aldı. Milli yıldızın Yandaş'a yönelik sözleri kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine otururken çok sayıda etkileşim aldı.

Portekiz devi Benfica'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken milli yıldız Kerem Aktürkoğlu, sosyal medya hesabı aracılığıyla canlı yayın açan milli yıldız, çarpıcı açıklamalara imza attı.

Canlı yayını annesi için açtığını belirten Aktürkoğlu, "Annem bana 'Doğum gününde yalnız olacaksın, hep aklım seninle' dedi. Ben de 'Anne yayın açarım yalnız olmam' dedim. Annem için açtım bu yayını. Yalnız olmadığımı görsün" şeklinde konuştu. Milli yıldız daha sonra annesini canlı yayında arayarak annesine şunları söyledi:

"Anacım ne yapıyorsun? Selamün aleyküm. 21 bin kişiyle birlikte doğum günümü kutluyorum anne. Yalnız değilim. Kekim de burada. Marketten aldım"

"ATLIYORLAR KONUŞUYORLAR"

Fenerbahçe formasını terleten orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş hakkında ısrarlarla kendisine soru sorulmasına tepki gösteren milli yıldız, Yandaş'ı hedef alarak şunları söyledi:

"Boş verin ya atlamasınlar şimdi. Kendilerine rol biçmesinler. Atlıyorlar konuşuyorlar. Kendi camialarına şirin olacaklar diye başka yere çekiyorlar. Konuşmaya değmez."

Kendisine yöneltilen 'Evlilik' sorusunu da yanıtlayan Aktürkoğlu, "Yenge yok kardeşim benim yok. Ne oldu, evereceksiniz beni herhalde? Evlilik düşünüyoruz ama bakalım, bulursak birini..." şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN