Süper Lig'de şampiyonluk oranları değişti: Fark açılıyor

Süper Lig'de şampiyonluk oranları değişti: Fark açılıyor

Süper Lig'de 9. haftanın sona ermesiyle şampiyonluk oranlarında güncellemeye gidildi. Süper Lig'deki yeni şampiyonluk oranları belli oldu.

Trendyol Süper Lig'de 9. hafta heyecanı dün akşam oynanan Bodrum FK-Çaykur Rizespor karşılaşmasıyla sona erdi. Süper Lig'de 9. haftanın sona ermesiyle birlikte şampiyonluk oranları da değişti.

Süper Lig'de 9. haftanın sona ermesinin ardından şampiyonluk oranlarında güncellemeye gidildi. Okan Buruk yönetiminde 5. yıldızı takmayı hedefleyen lider Galatasaray'ın şampiyonluk oranı 1.60 olarak belirlendi.

Lider Galatasaray'ın 8 puan gerisinde yer alan, 9. haftada Samsunspor ile berabere kalan Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'nin şampiyonluk oranı ise 2.50 olarak belirlendi.

Süper Lig'de 10. hafta karşılaşmasında deplasmanda Galatasaray'ın konuğu olacak Beşiktaş'ın şampiyonluk oranı 4.00 olarak belirlenirken 9. hafta karşılaşmasında Başakşehir'i 1-0 mağlup eden Trabzonspor'un şampiyonluk oranı 67.00 olarak belirlendi. Başakşehir'in şampiyonluk oranı ise 100.00 olarak güncellendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN