Sertab Erener için 'Saygı1' konseri düzenlenecek

Sertab Erener için 'Saygı1' konseri düzenlenecek

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Sertab Erener için Volkswagen Arena'da özel bir konser düzenlenecek. "Saygı1" adı verilen konserde, Erener'e birçok ünlü isim ve sanatçı eşlik edecek.

Türk pop müziğinin güçlü sesi Sertab Erener, müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Sinerji Medya ve BaBaLa TV organizasyonuyla düzenlenen "Saygı1" konserlerinin ikincisi, 20 Kasım'da Volkswagen Arena'da gerçekleşecek.

2003 yılında "Everyway That I Can" şarkısıyla Türkiye'yi Eurovision'da birinciliğe taşıyan Sertab Erener için düzenlenecek bu özel konserde, sanatçının müzik hayatına saygı duruşunda bulunulacak. Konserde Erener'e eşlik edecek isimler arasında Adamlar, Aleyna Tilki, Can Ozan, Ceylan Ertem, Emir Can İğrek, Fatma Turgut, Gökhan Türkmen, Melek Mosso, Mirkelam, Nil Karaibrahimgil, Hande Yener, Sena Şener, Şanışer, Kalben, Karsu, Kenan Doğulu, Levent Yüksel, Nova Norda, Paptircem ve Selin Geçit gibi birçok ünlü isim bulunuyor.

"Saygı1" konserlerinin ilki rap müzik yorumcusu Ceza için düzenlenmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN