Adana'da mezarlıkta katliam! Anne ve 2 kızı öldürüldü

Adana'da mezarlıkta katliam! Anne ve 2 kızı öldürüldü

Adana'da kabir ziyaretine gelen anneyle iki kızına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda anne Şenay, kızları Gaye ve Güldane Gerçek hayatını kaybetti. Saldırıyı Güldane Gerçek'in eski kayınpederinin gerçekleştiği belirlendi.

Dehşete düşüren olay merkez Sarıçam ilçesi Buruk Mezarlığı’nda meydana geldi. İddiaya göre anne Şenay (45), kızları Gaye (25) ve Güldane Gerçek (21) ile birlikte bir süre önce intihar eden Güldane Gerçek’in eşi Muzaffer E.’nin Buruk Mezarlığı’ndaki kabrini ziyarete geldi. Anne ve iki kızını takip eden Muzaffer E.’nin babası Ş.E.’nin mezarlıkta anne ve kızlarını tabanca ile vurarak öldürdükten sonra motosikletle olay yerinden kaçtığı ileri sürüldü.

adana1.jpg

EŞİYLE BARIŞAMAYINCA İNTİHAR ETTİ

İddiaya göre Muzaffer E., araları kötü olan karısı Güldane ile barışmak istedi. Kayınvalidesi Şenay’ın yanına giderek eşi ile barıştırmasını isteyen Muzaffer E., olumsuz cevap aldı. Bunun üzerine Muzaffer E. intihar etti. Muzaffer E.’nin babası Ş.E.’nin ise bu olaydan Güldane ve ailesini sorumlu tuttuğu öne sürüldü.

adana3.jpg

adana2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN