İki tırın arasında sıkışan adamın korkunç anları kamerada! En yapılmaması gereken hatayı yaptı

Manevra yapan tır ile sokaktan geçen tır arasına sıkışarak ağır yaralanan adamın kaza anına ait görüntüler tüyleri diken diken yaptı. İşte o anlar...

Konya'nın Selçuklu ilçesine bağlı Horozluhan mahallesi Abidin sokak ile Pehlivanlı sokak kavşağında geri manevra yapan M.A. idaresindeki tır ile sokak üzerinde seyir halinde olan E.Ö. yönetimindeki tırın çarpışması sırasında sokak üzerinde yürüyen yaya Ö.U., araçların arasında sıkıştı.

konya-selcuklu-son-dakika-haberleri-trafik-kazasi-izle-2.jpg

İKİ ARAÇ ARASINDA SIKIŞTI

Çevredeki vatandaşların müdahalesi sonrası araç arasında sıkışan Ö.U. kurtarıldı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kazada ağır yaralanan Ö.U. Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Ö.U.'nun hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, araçların hareket halinde olduğu sırada Ö.U.'nun araya sıkıştığı, çevredeki vatandaşların müdahalesi ile kurtarıldığı görülüyor. Kazayla ilgili tahkikat sürüyor.

konya-selcuklu-son-dakika-haberleri-trafik-kazasi-izle-3.jpg

konya-selcuklu-son-dakika-haberleri-trafik-kazasi-izle-5.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN