Osimhen bana Atatürk'ü sordu! Günay Güvenç'ten Osimhen sözleri

Osimhen bana Atatürk'ü sordu! Günay Güvenç'ten Osimhen sözleri

Sarı-kırmızılı takımın kalecisi Günay Güvenç, Osimhen'in Antalyaspor maçında attığı golden sonra kendisine koşmasıyla ilgili konuştu. Osimhen'in Türkiye'yi çok merak ettiğini belirten Günay, 'Bana Atatürk'ü sordu' dedi

Galatasaray’ın kalecisi Günay Güvenç, Osimhen ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Günay, yıldız oyuncunun İstiklal Marşı ve Atatürk ile ilgili sorularını aktardı.

Osimhen'in attığı golden sonra kendisine sarılmasıyla ilgili konuşan Günay Güvenç, "Yedek kulübesinde yan yana oturuyorduk. Osimhen ile çok konuşuyoruz, sorular soruyor. Bana Atatürk'ü sordu. İstiklal Marşı'nı bana sordu. Avrupa'da böyle bir şey yok. Taraftarların tezahüratlarını sordu. Çok açık biri. Buraya sadece zaman geçirmek için değil benimsemiş bir şekilde geldi. Bunu takıma hissettiriyor. Maça girdi, güzel gol attı. Bize doğru koşarken ben hocama sarılacak sandım." ifadelerini kullandı.

66f47f86d3225e182421dae0.jpeg

TAKIMA KATKI VERMEK İSTİYORUM

Zorlanıyorum oynamadığım için bazen, özellikle geçmiş yıllarda oynadığım için. Eşimle bile tartışmalar yaşıyoruz oynamadığımla ilgili. Hazır tutuyorum kendimi. Takıma katkı vermek istiyorum. Ama önümdeki ismin değerini de tüm Türkiye tüm Avrupa tüm camia biliyor. Muslera'nın performansının hiç düştüğünü görmüyoruz, benden kaynaklı olduğunu söyleyebilirim. Beni hissediyor ensesinde bu beni gururlandırıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN