Kendine güvenen böyle gelsin! 18 saniyede 3 farkı bulan ailenin dahisi oluyor! Büyük güven testi…

Kendine güvenen böyle gelsin! 18 saniyede 3 farkı bulan ailenin dahisi oluyor! Büyük güven testi…

Kendine güvenen böyle gelsin. Zeka oyunları ve bilişsel işlevi arttırmaya yönelik yapılan testler son zamanların popüler aktiviteleri arasında yer alıyor. IQ seviyesi yüksek olanlar yalnızca 18 saniyede 3 farklı şıp diye buluyor. İşte hafıza zorlayıcı zeka testi…

Hafızanızı zorlayacak inanılmaz bir test önerisi ile geldik. Reçete yazan iki doktor arasında bulunan 3 farkı ortaya çıkartmak için yalnızca 18 saniyeniz var. Cesaretli olanlar hemen teste atlıyor sonucu bulmak hiç kolay olmuyor. Neredeyse birebir aynı görünen iki resim arasında sadece 3 fark bulunuyor. İşte hafıza zorlayıcı zeka testi…

3 FARKA ODAKLANIN

Reçete yazan iki doktor arasında bulunan 3 farkı bulmak çok da kolay olmayacak. 2 fark oldukça basit bir yerde görünse de 3 fark hepinizi fazlasıyla zorlayacak. 18 saniyelik süre içerisinde hem stres yönetip hem de 3 farkı bulmak beklenenden daha zor görülüyor. Hazırsanız hep birlikte teste geçelim.


Reçete yazan iki kadın doktor arasındaki 3 farkı yalnızca sık sık hapşıranlar 18 saniyede bulabiliyor! - Resim : 1

Verilen sürenin sonuna geldik. Yanıta ulaşmakta zorlandıysanız testi süresiz bir şekilde yeniden çözebilirsiniz. Unutmayın ki aşağıda yanıtı sizlerle paylaşıyor olacağız.

BULMACANIN YANITI

Arka plandaki filme, hapa ve reçeteye dikkat edenler zorlanmadan 3 farkı bulmayı başardı.

Reçete yazan iki kadın doktor arasındaki 3 farkı yalnızca sık sık hapşıranlar 18 saniyede bulabiliyor! - Resim : 5

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN