Ekşi mandalinaları 15 dakikada tatlandırın! Mandalina tatlandırma yöntemi

Ekşi mandalinaları 15 dakikada tatlandırın! Mandalina tatlandırma yöntemi

Aldığınız mandalinalar ekşi çıktıysa üzülmeyin! Bu yöntemle 15 dakikada ekşi tadı gidiyor. Mandalina nasıl tatlandırılır? İşte mandalina tatlandırma yöntemi...

Kış aylarının en sevilen meyvelerinden biri olan mandalina, ferahlatıcı tadı ve bol C vitamini içeriğiyle dikkat çeker. Ancak bazen beklediğiniz tatlılıkta olmayan ekşi mandalinalarla karşılaşmanız mümkündür. Neyse ki, bu ekşi mandalinaları tatlandırmak oldukça basit bir yöntemle mümkün hale geliyor. İşte ekşi mandalinaları tatlıya çevirmenin pratik yolu…

Rüyada mandalina görmek ne anlama gelir? Rüyada mandalina ağacı, bahçesi görmek ne demek?- TREND

EKŞİ MANDALİNALARI TATLANDIRMANIN SIRRI

Ekşi mandalinalarınızı tatlandırmak için ihtiyacınız olan tek şey biraz su ve dilerseniz bir miktar şeker. İşlemi şu adımlarla uygulayabilirsiniz:

  1. Ekşi olan mandalinaları dilimleyin veya ortadan ikiye kesin.

  1. Dilimlenmiş mandalinaları bir kase suya koyun. İsteğe bağlı olarak suya az miktarda şeker ekleyebilirsiniz.

  1. Mandalinaları bu suyun içinde 15-30 dakika kadar bekletin. Bu süre, ekşi tadın hafiflemesini sağlar. Süreyi fazla uzatmamak önemli, çünkü meyve fazla beklerse suyunu kaybedebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN