Fred zorlu maç öncesi konuştu: Mourinho beni Manchester United'a getirdi ama...

Fred zorlu maç öncesi konuştu: Mourinho beni Manchester United'a getirdi ama...

Fenerbahçeli yıldız Fred, Manchester United maçı öncesi eski kulübüne minnettar olduğunu ancak şimdi Fenerbahçe'nin başarısı için mücadele ettiğini belirtti. Mourinho ile yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu paylaşan Brezilyalı oyuncu, zorlu maçta taraftar desteğinin kritik önemde olacağını vurguladı.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred, Manchester United karşılaşması öncesinde UEFA’nın resmi sitesine verdiği röportajda, İngiltere günlerinden, Jose Mourinho ile olan ilişkisine ve Fenerbahçe'deki yeni macerasına kadar birçok konuyu değerlendirdi. Hem eski kulübü Manchester United’a hem de mevcut kulübü Fenerbahçe'ye olan minnettarlığını dile getiren Fred, sahada takım arkadaşlarına yardım eden lider bir figür olarak hissettiğini söyledi.

Fred, Manchester United’a transferinin arkasındaki kilit isimlerden biri olarak gösterdiği Jose Mourinho’ya olan şükranını dile getirdi. Brezilyalı futbolcu, “Mourinho beni Shakhtar’dayken arayıp United’a gitmemi istediğini söyledi. Bu teklifi reddedemezdim. Şimdi ise Fenerbahçe’de yine onunla çalışıyorum, bu yüzden çok mutluyum.” ifadelerini kullanarak, tecrübeli teknik adamın kariyerinde oynadığı kritik rolü vurguladı.

'FENERBAHÇE'DE YENİ BİR BAŞLANGIÇ'

Fenerbahçe'ye transferini büyük bir değişim olarak nitelendiren Fred, yeni hayatına alışırken eşinin hamile olduğunu ve oğlunun Türkiye’de doğduğunu belirtti. "Oğlum burada doğdu: Türk!" diyerek, yeni ülkesiyle olan bağını esprili bir şekilde dile getirdi. Ayrıca, takımda deneyimli bir oyuncu olarak gençlere yardım etmenin ve sahada liderlik yapmanın önemine dikkat çekti.

ZORLU AVRUPA YOLCULUĞU

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin Union SG ve Twente karşısındaki mücadelelerine de değinen Fred, grubun zorlu geçtiğini kabul ederek, Manchester United ile oynayacakları maçın da çok zor olacağını belirtti. "Takımlarındaki kaliteyi biliyoruz, ancak iyi bir sonuç almak için elimizden geleni yapacağız. Taraftarlarımızın desteği çok önemli olacak." diyerek, bu kritik maç öncesinde beklentilerini paylaştı.

'MANCHESTER UNİTED’A MİNNETTARIM'

Manchester’da geçirdiği beş yılın kendisi için çok özel olduğunu dile getiren Brezilyalı yıldız, “İlk çocuğum İngiltere'de doğdu. Orada çok dost edindim, hala onlarla görüşüyorum. Türkiye’ye Galatasaray ile oynadıklarında onları otellerinde ziyaret ettim,” dedi. Şu anda Fenerbahçe için sahada olduğunu vurgulayan Fred, “Fenerbahçe’nin kazanmasını umuyorum. Zor olacak ama taraftarımızın desteğiyle galip gelmek istiyoruz.” ifadeleriyle maça olan inancını gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN