Beşiktaş'tan yüzyılın transferi! Hasan Arat 23 yaşındaki Arjantinli yıldızı özel jetiyle getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'tan yüzyılın transferi! Hasan Arat 23 yaşındaki Arjantinli yıldızı özel jetiyle getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile bu sezon şampiyonluk yaşamak isteyen siyah-beyazlılarda transfer çalışmaları sürerken sıcak bir gelişme yaşandı. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Beşiktaş'tan yüzyılın transferi! Hasan Arat 23 yaşındaki Arjantinli yıldızı özel jetiyle getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta transfer mesaisi sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılar durdurak bilmiyor. Gelen son dakika transfer haberi taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş'tan yüzyılın transferi! Başkan Hasan Arat 23 yaşındaki Arjantinli yıldızı özel jetiyle getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun.

BEŞİKTAŞ'TAN YÜZYILIN TRANSFERİ

Beşiktaş bu sezona güzel bir başlangıç yaptı. Ancak halen kadrosunda eksiklikler olan siyah-beyazlılarda transfer çalışmaları sürüyor. Özellikle kanat bölgesine ek takviyede bulunmak isteyen Kara Kartal'dan yeni bir hamle geldi. Akşam'da yer alan habere göre Beşiktaş, Pablo Solari için resmi görüşmelere başladı. Beşiktaş, River Plate'nin 23 yaşındaki genç yıldızı Pablo Solari'nin transferi için Arjantin ekibiyle görüşmelere başladı.

yeni-proje-2024-08-15t095417-989.jpg

HASAN ARAT 23 YAŞINDAKİ ARJANTİNLİ YILDIZI ÖZEL JETİYLE GETİRİYOR! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

River Plate Başkanı Jorge Brito, kulübün öne çıkan isimlerinden biri olan Pablo Solari'nin transferi hakkında açıklama yaptı. Brito, Beşiktaş'ın da ilgisini çeken futbolcunun satışının mümkün olduğunu belirtti. Brito, Beşiktaş'ın River Plate'in yıldız oyuncusuna olan ilgisini doğruladı ve kulübün, oyuncunun transferi için teklif değerlendirmeye açık olduğunu söyledi.

yeni-proje-2024-08-15t095433-270.jpg

Brito'nun açıklamaları, Beşiktaş taraftarlarının ilgisini çekerken, River Plate'in transfer politikaları hakkında da ipuçları veriyor. Kulüp, önemli oyuncularına uygun bir teklif aldıklarında elden çıkarmak konusunda esnek bir yaklaşım sergiliyor. El Crack Deportivo'nun haberine göre Beşiktaş, Pablo Solari için River Plate kulübüne 10 milyon euro teklif ederken River Plate'nin beklentisi 15 milyon euro civarinda seyrediyor. Pablo Solari'nin bonservisinin %40'ı oyuncunun eski kulübü olan CSD Colo-Colo'da bulunuyor. Genç yıldız geçen sezon River Plate formasıyla 28 maçta forma giyerken 5 gol 5 asistlik bir performans sergilemişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN