Son Dakika: Fenerbahçe'den büyük bomba! Manchester United tarihinin en pahalı 2. transferi Fener'e geliyor

Son Dakika: Fenerbahçe'den büyük bomba! Manchester United tarihinin en pahalı 2. transferi Fener'e geliyor

Transfer sezonunda başarılı bir şekilde ilerleyen Fenerbahçe'den transfer sezonunu noktalayan hamle geldi. Manchester United tarihinin en pahalı 2. transferini takımına istedi. İşte transfer detayları...

BURAK ÖZTOPRAK

Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıran transfer gelişmesi açıklandı. Manchester United tarihinin en pahalı 2. transferi sarı lacivertli ekibe geliyor. Transfer sezonunun bitmesine sayılı günler kala büyük bombayı Fenerbahçe patlattı. İşte o transfer...

JOSE MOURİNHO ETKİSİ

Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe, Avrupa futbolunda ses getiren bir transfere imza atmaya hazırlanıyor. Manchester United tarihinin en pahalı ikinci transferi olan Brezilyalı yıldız Antony Matheus dos Santos'un, sarı-lacivertli ekibin teklifini kabul ettiği öğrenildi. Yıldız futbolcunun tercihini Fenerbahçe’den yana yapmasındaki en önemli etkenlerden birinin, kulübün teknik direktörü José Mourinho olduğu bildirildi.

259627.webp

ANTONY'NİN FENERBAHÇE'YE GELİŞİNİN DETAYLARI

Manchester United’a 2022 yılında tam 95 milyon Euro karşılığında transfer olan Antony, Premier Lig'de gösterdiği performansla adından söz ettirmişti. Ancak kulüpte geçirdiği iki sezonda, beklenen patlamayı tam anlamıyla yapamayan Brezilyalı yıldız, kariyerine yeni bir sayfa açmak için Fenerbahçe'nin teklifine sıcak baktı. 23 yaşındaki futbolcunun, José Mourinho ile çalışmak istemesi, bu kararında belirleyici rol oynadı.

Antony'nin, Fenerbahçe’nin geniş vizyonu ve Avrupa'da başarıya oynayan bir takımın parçası olma hedefi doğrultusunda İstanbul’un yolunu tutmaya karar verdiği öğrenildi. Ayrıca, Brezilyalı yıldızın yakın çevresine Türkiye Süper Lig’ini yakından takip ettiğini ve taraftarların ateşli desteğiyle ünlü Fenerbahçe'de oynamak için sabırsızlandığını ifade ettiği söyleniyor.

gettyimages-12429456511662311085521-large.jpg

MOURİNHO FAKTÖRÜ: ANTONY’Yİ FENERBAHÇE’YE ÇEKEN GÜÇ

Antony’nin tercihini Fenerbahçe’den yana kullanmasında, takımın teknik direktörü José Mourinho’nun rolü büyük oldu. Manchester United’da görev yaptığı dönemlerde Brezilyalı oyuncularla yakın ilişkiler kuran ve futbolcuların yeteneklerini en üst seviyeye çıkarmasıyla tanınan Mourinho’nun, Antony’ye özel bir proje sunduğu belirtiliyor. Fenerbahçe'nin hedeflerine ulaşmasında Antony’nin anahtar bir rol üstlenmesini isteyen Mourinho, bu transferdeki kilit isim oldu.

13f778a4abd32040d677193e773c3927.jpg

ANTONY'NİN PERFORMANSI VE KARİYER BAŞARILARI

Antony, genç yaşına rağmen futbol dünyasında önemli bir iz bırakmış durumda. Ajax formasıyla gösterdiği etkileyici performans onu, Erik ten Hag yönetimindeki Manchester United’a taşıdı. Hızlı oyun stili, bire birdeki becerileri ve süratli kanat oyuncusu kimliğiyle tanınan Brezilyalı yıldız, Premier Lig'deki deneyimlerini Fenerbahçe'ye taşıyacak.

Antony, Brezilya milli takımıyla da uluslararası arenada boy gösterdi. 2021 Copa America'da yer alan ve Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’nda altın madalya kazanan Brezilya kadrosunun bir parçası olan genç yıldız, uluslararası deneyimiyle Fenerbahçe’nin hücum hattını güçlendirecek.

gettyimages-1420788337-scaled.jpg

FENERBAHÇE’DE BÜYÜK HEYECAN

Fenerbahçe taraftarları, Avrupa futbolunda ses getiren bu transfer haberiyle büyük bir heyecan yaşıyor. Antony'nin sarı-lacivertli formayla sahaya çıkacağı günler sabırsızlıkla beklenirken, bu transferin Süper Lig’de dengeleri değiştirmesi bekleniyor. Fenerbahçe, Mourinho'nun liderliğinde şampiyonluk yarışında iddialı bir duruş sergilerken, Antony gibi bir yıldızın takıma katılmasıyla birlikte Avrupa’daki başarı hedeflerini daha da güçlendiriyor.

Fenerbahçe'nin bu tarihi transferi, Süper Lig'de yeni bir dönemin kapısını aralayacak gibi görünüyor. Taraftarlar, Antony'nin yeteneklerini sergileyeceği günleri dört gözle bekliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN