Beşiktaş'ta Amartey krizi! 'Arka kapıdan kaçmış...'

Beşiktaş'ta Amartey krizi! 'Arka kapıdan kaçmış...'

Pazar akşamı Trabzonspor'un konuğu olacak Beşiktaş'ta Amartey krizi yaşanıyor. Siyah-beyazlı ekibin planları arasında yer almayan savunma oyuncusunun tesislerin arka kapısından kaçtığı açıklandı.

Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda yeni sezon planlamasını sürdüren Beşiktaş'ta Daniel Amartey krizi yaşanıyor. Hollandalı teknik adamın planları arasında yer almayan tecrübeli savunma oyuncusu, takımdan ayrılmayı düşünmezken siyah-beyazlı ekibin 2. Başkanı Hüseyin Yücel, tecrübeli savunma oyuncusunu hedef alan açıklamalara imza attı.

Geçen sezon yaz transfer döneminde takıma katılan 29 yaşındaki Ganalı futbolcunun transferi için Eyüpspor ile kiralık olarak anlaşmaya vardıklarını açıklayan Yücel, tecrübeli savunma oyuncusunun Eyüpspor'a imza atmamak için tesislerin arka kapısından kaçtığını açıkladı.

Ganalı savunma oyuncusunu ve menajerini hedef alan Yücel, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bugüne kadar 24 oyuncu gitti. 12 oyuncu geldi. Üç kişi kaldı Amartey, Aboubakar ve Chamberlain... Amartey çok garip... Arabistan kulübü ile anlaştık, uçağa binmedi. Eyüpspor’la anlaştık, bizim tesislerin arka kapısından kaçmış. ‘Almanya’ya İngiltere’ye gideceğim diye tutturmuş; ‘Transfer dönemi kapandı’ deyince de ‘Nasıl bitti’ diyormuş. Bunların menajerleri de aynı. Lisans çıkarmadığımız takdirde paralarını talep etme hakları var. Maliyetleri 17 milyon Euro..."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN