Mustafa Denizli imzayı attı! Yeni durağı herkesi şaşırttı...

Mustafa Denizli imzayı attı! Yeni durağı herkesi şaşırttı...

Türk futbolunun efsane ismi Mustafa Denizli'nin yeni durağı herkesi şaşırttı. Bir süredir yeşil sahalardan uzak olan tecrübeli teknik adam sürpriz bir anlaşmaya imza attı.

Son olarak Altay'da görev alan Mustafa Denizli, sürpriz bir anlaşmaya imza attı. Türk futbolunun efsane isminin yeni durağı herkesi şaşırttı.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşayarak tekrarlanması güç bir başarıya imza atan Mustafa Denizli, herkesi ters köşe yaptı. Türk futbolunun efsane isminin yeni durağı herkesi şaşırttı.

Son olarak 2021-2022 sezonunda Altay'da görev alan ve 13 Ocak 2022'de İzmir ekibinden ayrılarak gözlerden uzak bir hayat sürmeyi tercih eden 74 yaşındaki teknik adam Mustafa Denizli, teknik adamlık kariyerine ara verdi. Tecrübeli teknik adam yorumculuğa geri döndü.

Denizli bugün yayın hayatına başlayacak olan HT Spor ekranlarında yorumcu olarak yer alacak. Ciner Medya Grubu'nun yeni spor kanalı HT Spor, Jose Mourinho röportajıyla yayın hayatına başlayacak.

HT Spor Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ayan, 74 yaşındaki teknik direktör Mustafa Denizli'nin yorumcu olarak kanalda yer alacağını açıkladı. Ayan açıklamasında 'Bir numaralı yorumcumuzu söyleyeyim. Türk futbolunun gelmiş geçmiş en büyük teknik direktörlerinden Mustafa Denizli. Büyük takımların maçları sonrasında Mustafa hocayla birlikte olacağız' ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN