Fenerbahçe 110 milyon euroluk bombayı patlatıyor! Yer yerinden oynayacak: Süper yıldız adım adım Fenerbahçe'ye...

Fenerbahçe 110 milyon euroluk bombayı patlatıyor! Yer yerinden oynayacak: Süper yıldız adım adım Fenerbahçe'ye...

Jose Mourinho yönetiminde şampiyonluk özlemini dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, 110 milyon euroluk bombayı patlatmak harekete geçti.

Jose Mourinho yönetiminde 201-2014 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk özlemini dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, transfer döneminin bitimine saatler kala bir bombayı daha patlatmaya hazırlanıyor. Kanarya, 110 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Portekizli teknik adamın raporu doğrultusunda Youssef En-Nesyri, Çağlar Söyüncü, Allan Saint-Maximin, Levent Mercan, Sofyan Amrabat, Cenk Tosun ve Filip Kostic'i kadrosuna katan Fenerbahçe, bu kez yılın transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Kanarya, 110 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Fotomaç'ın haberine göre; Kanarya, İngiliz devi Manchester United forması giyen Antony'yi kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Antony to return to Man Utd training | beIN SPORTS

Güncel piyasa değeri 25 milyon euro olan Brezilyalı hücum oyuncusu, geçtiğimiz sezon İngiliz devinin forması altında 38 karşılaşmada görev alırken takımına 3 gol 2 asistlik katkı sundu. Brezilyalı süper yıldız için bugüne dek toplamda 110 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN