Aslan bir bombayı daha patlatıyor! Tarihe geçecek transfer hamlesi: Galatasaray'a 41 milyon euroluk süper yıldız

Aslan bir bombayı daha patlatıyor! Tarihe geçecek transfer hamlesi: Galatasaray'a 41 milyon euroluk süper yıldız

Okan Buruk yönetiminde 5. yıldıza ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, bu kez 41 milyon euroluk savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Okan Buruk yönetiminde Süper Lig'de üst üste üçüncü şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, bir bombayı daha patlatmak için kolları sıvadı. Aslan, 41 milyon euroluk savunmacıyı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Victor Osimhen transferiyle taraftarlarını heyecanlandıran Galatasaray, son olarak Nicola Zalewski transferinde mutlu sona ulaştı. Polonyalı futbolcunun transferini kısa süre içerisinde resmi olarak açıklamaya hazırlanan sarı-kırmızılı ekip, bu kez de 41 milyon euroluk savunma oyuncusuna kancayı taktı.

Transfer döneminin başladığı günden bu yana Elias Jelert, Michy Batshuayi, Gabriel Sara, Osimhen ve Ismail Joshua Jakobs transferlerinde mutlu sona ulaşan Galatasaray, son olarak Polonyalı yıldız Nicola Zalewski ile anlaşmaya vardı.

Transfer döneminin bitimine saatler kala sarı-kırmızılı ekip, bir transferi daha bitirmek için çalışmalara başladı.

Maximilian Wöber - Player profile 24/25 | Transfermarkt

Fotomaç'ın haberine göre; Savunma hattını güçlendirme kararı alan sarı-kırmızılı ekip, İngiliz ekibi Leeds United formasını terleten Avusturyalı savunma oyuncusu Maximilian Wöber için harekete geçti.

Aslan'ın 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan yıldız futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak için görüşmeler yaptığı iddia edildi. Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan 26 yaşındaki savunma oyuncusu için bugüne dek 41 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Aslan, Avusturyalı futbolcuyu kadrosuna katması halinde tarihinde ilk kez bir Avusturyalı futbolcuyu transfer etmiş olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN