Galatasaray yeni defansını İtalya'da buldu! Aslan'dan bir bomba daha...

Galatasaray yeni defansını İtalya'da buldu! Aslan'dan bir bomba daha...

Transfer döneminde yıldız isimleri kadrosuna katan Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, bu kez de savunma hattını güçlendirmek için harekete geçti.

Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, savunma hattına bir takviye daha yapma kararı aldı. Transfer döneminin bitimine saatler kala takviye çalışmalarını hızlandıran sarı-kırmızılı ekip, gözünü İtalya'ya dikti.

Napoli'nin yıldız ismi Victor Osimhen'i kadrosuna katarak taraftarlarını heyecanlandıran Galatasaray, bu kez savunma hattını güçlendirmek için çalışmalara başladı. Okan Buruk yönetiminde Avrupa Ligi'nde ve Süper Lig'de şampiyonluğu hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, savunmasını güçlendirmek için harekete geçti.

Fotomaç'ın haberine göre; Transfer döneminin başladığı günden bu yana Elias Jelert, Michy Batshuayi, Gabriel Sara, Osimhen ve Ismail Joshua Jakobs transferlerinde mutlu sona ulaşan Galatasaray, bu kez İtalyan devi İnter formasını terleten Stefan de Vrij'i kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Galatasaray'ın, Inter'de gözden düşen deneyimli savunmacıyı transfer etmek için İtalyan ekibine baskı yaptığı öne sürüldü.

İnter'in, tecrübeli futbolcuyu takımda tutmak istediği ancak gelebilecek tekliflere de açık olduğu ileri sürüldü. Güncel piyasa değeri 7 milyon euro olan 32 yaşındaki savunma oyuncusu geçtiğimiz sezon İnter forması altında 33 karşılaşmada görev alırken 1 gole imza atmıştı.

Aslan'ın bu transfer konusunda ısrarcı olduğu öne sürüldü.

Fenerbahçe ve Galatasaray, Stefan de Vrij için karşı karşıya | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN