Türkiye Narin'in ardından 2 yaşındaki bebeğe yandı! Anne dahil gözaltılar var! Hayati tehlikesi devam ediyor

Türkiye Narin'in ardından 2 yaşındaki bebeğe yandı! Anne dahil gözaltılar var! Hayati tehlikesi devam ediyor

Tekirdağ'da televizyon ünitesinden düştüğü iddiasıyla götürüldüğü hastanede vücudunda morluklar olduğu ve beyin kanaması geçirdiği belirlenip ameliyat edilen S.Y. (2) bebeğin hayati tehlikesi devam ediyor. Soruşturma kapsamında anne Bakiye Yeniçeri’nin ardından iki ayrı komşunun 13 ve 14 yaşlarındaki 2 çocuğu da tutuklandı. Üvey baba gözaltında...

8 yaşında katledilen Narin soruşturması devam ederken dün Tekirdağ'dan gelen 2 yaşındaki bebeğe şiddet ve istismar haberi isyan ettirmişti. Televizyon ünitesinden düştüğü iddiasıyla götürüldüğü hastanede şiddete ve cinsel istismara maruz bırakıldığı ve beyin kanaması geçirdiği belirlenen 2 yaşındaki bebeğin yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor. Anne Bakiye Y. vücudunda morluklar olan 2 yaşındaki bebeği, bıraktıkları komşunun düşürdüğünü söylemişti. Olayla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Küçük S.Y. geçtiğimiz akşam yeniden Malkara Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Baygın halde olan S.Y’yi muayene eden doktorlar, dayak izleri ve morluklar görünce durumu polise bildirdi. Beyin kanaması geçiren ve vücudunda fiziksel şiddete ve cinsel istismara uğradığına yönelik bulgular elde edilen 2 yaşındaki S.Y. acil ameliyata alındı. Minik bebeğin hayati tehlikesi sürüyor.

5 YAŞINDAKİ KIZI KORUMA ALTINA ALINDI

Yapılan incelemenin ardından ailenin diğer 5 yaşındaki kızı koruma altına alındı. Müdürlük ayrıca anne ve üvey baba hakkında suç duyurusunda bulundu.

yy6666.jpg

ÜÇ KİŞİ TUTUKLANDI, İKİ KİŞİ GÖZALTINDA

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı ve olayla ilgili gizlilik kararı aldı. Anne Bakiye Y.’nin de aralarında bulunduğu 5 şüpheli "çocuğu ihmal" suçundan tutuklanıp cezaevine gönderildi. Üvey baba gözaltında.

ggeee.jpg

S.Y’nin bırakıldığı iddia edilen komşularının, isimleri açıklanmayan 13 ve 14 yaşlarındaki iki çocuğu da tutuklandı. Olayı duyan mahalleli evin önünde kalabalık oluşturdu. Gözaltındaki iki şüphelinin ise emniyetteki işlemleri devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN