Galatasaray yüzyılın pişmanlığını yaşıyor! Yeni takımında resmen tarih yazıyor: Aslan onu sattığı için adeta yas tutuyor...

Galatasaray yüzyılın pişmanlığını yaşıyor! Yeni takımında resmen tarih yazıyor: Aslan onu sattığı için adeta yas tutuyor...

Cumartesi akşamı oynanacak derbide Fenerbahçe'nin konuğu olacak Galatasaray'da yüzyılın pişmanlığı yaşanıyor.

Süper Lig'de son iki sezonda şampiyonluk ipini göğüsleyen Galatasaray, bu akşam erteleme karşılaşmasında Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşmadan zaferle ayrılmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, müsabakadan zaferle ayrılmayı ve Kadıköy'e galibiyetle gitmeyi hedefliyor.

Okan Buruk yönetiminde üçüncü kez şampiyonluk ipini göğüslemeyi hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, sezon sonunda 5. yıldıza ulaşmayı hedefliyor. Ancak sarı-kırmızılı ekipte son dönemde yüzyılın pişmanlığı yaşanıyor.

Sarı-kırmızılı ekibin 12 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Portekiz devi Benfica'ya sattığı milli yıldız Kerem Aktürkoğlu, Portekiz devi forması altında çıktığı ilk karşılaşmada golle tanışarak Benfica kariyerine hızlı bir başlangıç yaptı.

Golcü oyuncu A Milli Takım'ın İzlanda ile oynadığı karşılaşmada da rakip kaleye 3 gol bırakarak herkesi kendisine hayran bırakmıştı.

Kerem Aktürkoğlu, Benfica kariyerine golle başladı- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Son dönemde performansıyla herkesi kendisine hayran bırakan milli yıldızın 12 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Benfica'ya satılması sarı-kırmızılı camiada büyük bir pişmanlık yarattı. Özellikle sosyal medyadaki pek çok taraftar milli yıldızın gösterdiği etkileyici performans sonrasında 'çok ucuza satıldı' 'Onu keşke satmasaydık' gibi yorumlarda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN