Dilruba Kayserilioğlu: AK Partililere sesleniyorum, üstüne alınanlar papatya çayı içsin

Dilruba Kayserilioğlu: AK Partililere sesleniyorum, üstüne alınanlar papatya çayı içsin

Sokak röportajında yaptığı açıklamalar nedeniyle bir süre tutuklu kalan Dilruba Kayserilioğlu, "AK Partililere sesleniyorum, neden üstünüze alındınız geri zekalı olmayanlar alınmadı üstüne, alınanlar bir papatya çayı içsin" dedi.

İzmir'de bir sokak röportajında söylediği sözler gerekçe gösterilerek tutuklanan ve 17 gün sonra serbest bırakılan Dilruba Kayserilioğlu, 'geri zekalı' ifadesini AK Partililer seçmenler için kullanmadığını söyledi.

Dilruba Kayserilioğlu'na "Halkın bir kesimini alenen aşağılama" suçundan 7 ay 15 gün hapis cezası verilmiş ve hakkında 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçlamasıyla dava açılmıştı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kayserilioğlu'nun sözlerinden incinen AK partili seçmenden 'Kayserilioğlu adına özür dilediğini' söylemişti. Özel, Kayserilioğlu'na da kullandığı bazı ifadeler nedeniyle özür dilemesi için telkinde bulunduğunu açıklamıştı.

Kayserilioğlu, Fatih Portakal'ın youtube kanalında yapıtğı açıklamada 'geri zekalı' ifadesini üzerine alınanlardan özür dilemeyeceğini söyledi ve şu ifadeleri kullandı:

"Dediğim şuydu; bir fikrin ucu sonucu nereye gidecek diye düşünmeden üstüne giden herkes geri zekalıdır. Bunu sadece AK Partililer üstüne alındıysa bu benim değil, onların problemidir. AK Partililere burada sesleniyorum, neden üstünüze alındınız, geri zekalı olmayanlar alınmadı üstüne. Üstüne kim alındıysa psikolojik desteğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Ya bir papatya çayı içsinler ya da ağlayarak günlüklerine yazsınlar. Üstüne alınan hiç kimseden özür dilemiyorum"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN