Mansur Yavaş ve Murat Kurum görüştü

Mansur Yavaş ve Murat Kurum görüştü

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile görüştü. Görüşmeyi Yavaş'ın talep ettiği öğrenilirken, görüşme sonrası hem Mansur Yavaş'tan hem de Bakan Kurum'dan paylaşım geldi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u makamında ziyaret etti.

Yavaş, ziyaretin ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Yavaş'ın paylaşımında kullandığı ifadeler şöyle;

"T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sn. Murat Kurum’u makamında ziyaret ettik. Ankara’mızın çevre ve şehircilik konularında istişarede bulunduk. Kentimizin gelişimi adına tüm bakanlıklarımız ile birlikte ortak bir yol izlemeye devam edeceğiz"

Bakan Kurum sosyal medya hesabından Yavaş'ın ziyaretine ilişkin şu paylaşımı yaptı;

"Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş’ı bakanlığımızda kabul ettik. Ankara’nın çevre ve şehircilikle ilgili gündemini ele aldık, talepleri dinledik. Tüm yerel yöneticilerle temas ve istişarelerimiz sürecek."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN