Murat Yıldırım'ın bölüm başı alacağı ücret dudak uçuklattı!

Murat Yıldırım'ın bölüm başı alacağı ücret dudak uçuklattı!

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım yeni sezonda Ebru Şahin ile başrolünü paylaşacağı 'Gizli Bahçe' dizisiyle el sıkıştı. Yıldırım'ın alacağı ücret ortaya çıktı.

Suskunlar, Gecenin Kraliçesi, Ramo, Aziz ve Teşkilat gibi birbirinden başarılı yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Murat Yıldırım, yeni sezonda başrolünü Ebru Şahin ile paylaşacağı 'Gizli Bahçe' diziyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Kıbrıs'ta çekimleri başlayan dizi şimiden büyük merak konusu oldu. Dizinin başrolü Murat Yıldırım'ın ne kadar kazanacağı ortaya çıktı. SnobMagazin'de yer alan habere göre, Murat Yıldırım 'Gizli Bahçe' dizisinden bölüm başı 1 milyon 800 bin TL kazanacak.

NOW’da yayınlanacak olan yapımını TMC Film’in üstlendiği yeni dizisi Gizli Bahçe'nin, hikayesini Neşe Şen, senaristliğini Emre Özdür ve Hazar Kozice, yönetmenliğini ise Recai Karagöz üstleniyor.

gizli-bahce.jpg

KONUSU NE?

Nazlı, oğlu Memo'yla yaşayan yoksul, bekar ve genç bir annedir. Memo'nun güçlü ve zengin amcası Demir Akçınar, vefat eden abisinin bir oğlu olduğunu öğrenince Memo'ya sahip çıkmak için peşlerine düşer. Nazlı'nın mesleğini öğrendiği anda, yeğeninin böyle bir kadının yanında büyümesine izin vermeyecektir. Memo'yu alabilmek için büyük bir savaş başlatır. Kendini bu mücadelenin içinde bulan Nazlı aslında Demir'in düşündüğü gibi biri değildir, daha büyük bir sırrı vardır. Nazlı ve Demir, Memo'nun iyiliği için savaşırken Akçınar ailesinin oyunları, yıllardır saklanan sırlar ve geçmişten gelen gölgeler onların bu savaşını daha da içinden çıkılmaz bir hale getirecektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN