Simge Sağın sahneye çıktığına pişman oldu! Bir seyirci suratına, diğeri sahneye fırlattı: 'Gerçekten ayıp!'

Ünlü şarkıcı Simge Sağın konseri sırasında neye uğradığını şaşırdı. Resmen sahneye çıktığına pişman ettil! Seyircilerden biri suratına çiçek fırlattı, diğeri sahneye telefon attı. Simge Sağın sinirlendi, konser ortasında tepkisini gösterdi...

Gaziantep'te düzenlenen Kültür Yolu Festivali'nde sahne alan ünlü şarkıcı Simge Sağın, konser sırasında neye uğradığını şaşırdı. Simge şarkılarını seslendirirken seyircilerden biri tam yüzünün ortasına gelecek şekilde çiçek fırlattı. Simge Sağın, duruma sinirlense de sakince tepkisini gösterdi. Ardından bir başka seyirci sahneye telefon fırlatınca Simge Sağın sinirlerine hakim olamadı.

SAHNEDEKİ ŞOK ANLARI

Konser coşkusuyla sahnede performansını sergileyen Simge Sağın, seyirci tarafından yapılan beklenmedik hareketlerle karşı karşıya kaldı. Önce sahneye doğru fırlatılan bir demet çiçek, ünlü şarkıcının yüzüne isabet etti. Olay henüz sindirilmeden bu kez başka bir seyirci tarafından sahneye bir telefon fırlatıldı.

SİMGE SAĞIN’IN TEPKİSİ

Yaşananlar karşısında şoke olan Simge Sağın, sahnede tepkisini şu sözlerle gösterdi: "İşini yapan bir insana telefon fırlatmak normal mi sizce? Bunu yapan arkadaşımızı gerçekten kınıyorum çünkü ben buraya sağlıklı bir şekilde ekmeğimle paramı kazanmaya geldim. Bu kadar insan eğlenmek için burada ve bir tane 'çıkıntı' telefon atıyor. Gerçekten ayıp!"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN