Survivor'un eski yıldızına hapis şoku! Türkiye'de suçlara karışmıştı: Şimdi hayatı hapislerde geçecek

Survivor'un eski yıldızına hapis şoku! Türkiye'de suçlara karışmıştı: Şimdi hayatı hapislerde geçecek

Survivor'un eski yıldızı Taner Tolga Tarlacı'ya hapis şoku! Türkiye'de de suçlara karışmıştı! Ününü resmen mahvetti, şimdi hayatı hapislerde geçecek...

Bir dönem Survivor Türkiye yarışmasındaki sıra dışı tavırlarıyla dikkatleri üzerine çeken Taner Tolga Tarlacı, Türkiye'de karıştığı çeşitli olayların ardından yaşamını Güney Kıbrıs'ta sürdürmeye başlamıştı. Ancak orada da çeşitli suçlamalarla karşı karşıya kalan Tarlacı, uzun süredir mahkeme sürecindeydi.

CENK HOCA'DAN ŞOK AÇIKLAMA

Ekran görüntüsü 2024-09-11 093142

Kıbrıs'ta yaşayan ve sosyal medya paylaşımlarıyla tanınan Cenk Hoca, eski Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı'nın, Güney Kıbrıs'ta sonuçlanan davasında 18 yıl hapis cezasına çarptırıldığını duyurdu. Mynet'ten edinilen bilgilere göre Cenk Hoca, yaptığı açıklamada, "Bir şeyler yapacağız ama açıkça söyleyeyim hiç umudum yok. Taner’in hayatı hapiste geçecek gibi gözüküyor" ifadelerine yer verdi.

DARP VE GASP SUÇLAMALARI

Tarlacı’nın ismi, darp, gasp ve taciz gibi suçlarla gündeme gelmişti. Kıbrıs'taki mahkeme sürecinde ise çeşitli iddialar değerlendirildi. Özellikle bir kadının kendisinden para talep etmesinin ardından yaşanan tartışmalarla ilgili olarak "tecavüz" iddiası ortaya atılmış, ancak mahkeme bu suçlamaya dair yeterli kanıt bulamamıştı. Yine de, diğer suçlamalar nedeniyle 18 yıl hapis kararı verildi.

CENK HOCA: "TANER BELKİ DE DÜNYANIN EN KÖTÜ YERİNE KAÇTI"

taner-tolga-tarlaci-hapis-guney-kibris

Cenk Hoca, konuyla ilgili paylaştığı videoda, Taner Tolga Tarlacı'nın Kıbrıs'taki yargı sürecinde haksızlığa uğradığını öne sürdü. "Kız bir gün 100 Euro para istedi kendinden. 20 Euro verdi, tartıştılar. Sonra 'Ben gidiyorum polise, tecavüz ettiğini söyleyeceğim." demiş. Gitti ama mahkemede tecavüze dair bulgu yoktu. DNA'da bir şey çıkmadı. Diğer olayları da kattıkları için 18 yıl ceza verdiler" diyerek tepkisini dile getirdi.

Taner Tolga Tarlacı’nın bu karara itiraz edip etmeyeceği henüz belirsizliğini korurken, sosyal medya fenomeni Cenk Hoca, Kıbrıs’taki yetkililerin ayrımcı tutumlarına dikkat çekerek, “Ben bilirim bunların ne kadar ırkçı olduğunu. Taner belki de dünyanın en kötü yerine kaçtı. Almanya'ya niye gitmedin? Bunların hala kuyruk acısı var. Bizden nefret ediyorlar. Bu haksızlık, ha Taner melek mi? Melek değil. Çok hatalar yaptı” açıklamasını yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN