MasterChef'te korkunç olay! Yarışmacı elinde kızgın yağla düştü: Hem eli hem yüzü yandı

MasterChef'te korkunç olay! Yarışmacı elinde kızgın yağla düştü: Hem eli hem yüzü yandı

MasterChef Türkiye heyecanı devam ediyor. Heyecan dolu yeni bölümler ekrana gelirken yayınlanan fragmanda görülen kaza herkesi tedirgin etti. Balık restoranında yemeklerin yapıldığı bölümde yarışmacının yüzüne sıçrayan kızgın yağ herkesi panik yaptırdı.

MasterChef Türkiye 2024 heyecan dolu bölümleri ile TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Yeni bölüm fragmanında korkutan bir kaza meydana gelirken balık restoranında yemeklerin yapıldığı bölümde Onur'un üzerine dökülen kızgın yağ paniğe neden oldu. Yürekleri ağza getiren kazanın detayları merak edilirken izleyiciler de yeni bölüm için nefesleri tuttu.

YÜZÜNE KIZGIN YAĞ SIÇRADI

Tencereyi yere bıraktığı sırada ayağı kayıp düşen Onur'un eline ve yüzüne yağ sıçraması herkesi panik yaptırdı.

MasterChef'te Korkunç Kaza! Favori Yarışmacının Yüzüne Yağ Sıçradı - MAGAZİN - Samsun Hedef Halk Gazetesi İnternet Haber Sitesi

Hem eli hem yüzü yandı çocuğum sesleri yükselirken şeflerde rejiye gidip bakmanız gereken bir konu var diyerek içeriye gönderdi. Ayıp ediyorsunuz diyen Mehmet Şef ile diğer şeflerde stüdyodan ayrıldı. Onur'un eli ve yüzünün son durumu ise merak ediliyor.

MasterChef'te yürekleri ağza getiren anlar! Yarışmacının yüzüne kızgın yağ döküldü | Türkiye Gazetesi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN