Beşiktaş'tan Galatasaray'a yılın transfer çalımı! Hasan Arat 12 milyon euroluk yıldızı ikna etti. İmzayı attı geliyor

Beşiktaş'tan Galatasaray'a yılın transfer çalımı! Hasan Arat 12 milyon euroluk yıldızı ikna etti. İmzayı attı geliyor

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde transfer mesaisine devam eden siyah-beyazlılardan yeni bir hamle geldi. Taraftarlar bu gelen bilgiyle heyecana boğulacak. Beşiktaş'tan Galatasaray'a yılın transfer çalımı! Hasan Arat 12 milyon euroluk yıldızı ikna etti. İmzayı attı geliyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılardan sürpriz bir hamle geldi. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Beşiktaş'tan Galatasaray'a yılın transfer çalımı! Hasan Arat 12 milyon euroluk yıldızı ikna etti. İmzayı attı geliyor.

BEŞİKTAŞ'TAN GALATASARAY'A YILIN TRANSFER ÇALIMI

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara devam ediyor. Özellikle orta saha ve beklere transfer takviyesi yapmak isteyen siyah-beyazlılardan sürpriz bir hamle geldi. Fotospor'da yer alan habere göre Beşiktaş Lucas Digne transferinde sürpriz bir atak yaptı. Aston Villa'nın Everton'dan 30 milyon euro bedelle kadrosuna kattığı Fransız futbolcuyu Galatasaray'ın elinden kaptı. İngiliz ekibiyle 2 yıl daha kontratı bulunan sol bek oyuncusu için siyah-beyazlıların teklifinin kabul edildiği iddia edildi.

yeni-proje-2024-08-10t115452-488.jpg

HASAN ARAT 12 MİLYON EUROLUK YILDIZI İKNA ETTİ! İMZAYI ATTI GELİYOR

Galatasaray'a "hayır" diyen Aston Villa'nın Fransız sol bejki Lucas Digne'ye Beşiktaş'tan teklif gitti... Fransız oyuncu menajerler tarafından aynı dönemde Galatasaray'la beraber Beşiktaş'a da önerilmişti. Sonunda Lucas Digne transferinde gülen taraf siyah-beyazlılar olacak gibi duruyor.

yeni-proje-2024-08-10t115504-589.jpg

Aston Villa muhabiri Alan Hutton'a göre yeni gelişmelerin ardından Lucas Digne veya Alex Moreno'dan biri Ağustos transfer dönemi bitmeden önce Aston Villa'dan ayrılmak zorunda. Galatasaray'a transfer ihtimali şimdilik uzak görünse de Hutton'a göre, Digne veya Moreno'dan birinin bu yaz Villa Park'tan ayrılmak zorunda. Beşiktaş'ın ürpriz teklifi dengeleri değiştirdi. Bu arada iddialara göre Digne'ye sol bek arayan Beşiktaş'tan da bir teklif gitti... çünkü Fransız oyuncu menajerler tarafından aynı dönemde Galatasaray'la beraber Beşiktaş'a da önerilmişti. Transferde hızlı davranan siyah-beyazlılar iddialara göre işi bitirdi. Sürecin sonuna gelindi. Resmi açıkla her an yapılabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN