Whatsapp'ta attığınız mesajları boşuna silmeyin! Bu yöntemi bilenler mesajlar silinse bile okunabiliyor

Whatsapp'ta attığınız mesajları boşuna silmeyin! Bu yöntemi bilenler mesajlar silinse bile okunabiliyor

Popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp'ta attığınız mesajları boşuna silmeyin! Bu yöntem sayesinde mesajlar silinse bile okunabiliyor...

WhatsApp'ta bir mesaj aldığınızda ve bu mesajın hızla silindiğini gördüğünüzde, doğal olarak mesajın içeriğini merak edersiniz. Android telefonlar, bu merakı gidermenizi sağlayacak bir özellik sunuyor: Bildirim geçmişi. Bu özellik sayesinde size gönderilip hemen silinen mesajları görme imkanı elde edebilirsiniz.

WHATSAPP’TA SİLİNEN MESAJLARI GÖRMEK İÇİN BİLDİRİM GEÇMİŞİNİ KULLANMA

WhatsApp will soon allow sending high-quality media files by default | Gagadget.com

Android cihazlarda, bildirim geçmişi sayesinde WhatsApp üzerinden silinen mesajları görebilirsiniz. Bu özelliği kullanmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  1. Ayarlar menüsüne girin.
  2. Bildirimler ve Durum Çubuğu seçeneğine tıklayın.
  3. Daha Fazla Ayar bölümüne gidin.
  4. Bildirim Geçmişi seçeneğini etkinleştirin.

Bu işlemleri tamamladıktan sonra WhatsApp veya başka bir uygulamadan gelen ve silinen mesajları, bildirim geçmişi üzerinden görüntüleyebilirsiniz.

INSTAGRAM'DA GERİ ÇEKİLEN ARKADAŞLIK TALEPLERİNİ GÖRME YÖNTEMİ

Instagram'a erişim engeli getirildi - Dünya ve Türkiye Gündemini Anında Takip Edin | Haber Portalı - aslinda.com

Instagram'da bir arkadaş ekleme talebi aldığınızda, talep geri çekildiğinde kimin size istek gönderdiğini kaçırabilirsiniz. Ancak Android cihazlarda, bu durumu da aynı bildirim geçmişi özelliğiyle görebilirsiniz. Instagram’dan size gönderilen ve ardından iptal edilen arkadaşlık taleplerini görüntülemek için yine Bildirim Geçmişi özelliğinden faydalanabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN