Epic Games'in yeni ücretsiz oyunları belli oldu! Bu perşembe 2 oyun birden verecek

Epic Games'in yeni ücretsiz oyunları belli oldu! Bu perşembe 2 oyun birden verecek

Epic Games Store, her perşembe günü ücretsiz oyunlarla oyuncuları sevindirmeye devam ediyor! Bu perşembe ise 2 oyun birden verecek! İşte Epic Games'in yeni ücretsiz oyunları...

Epic Games Store, her hafta olduğu gibi oyunculara sunduğu ücretsiz oyun fırsatlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Bu haftanın ücretsiz oyunları da açıklandı. Epic Games Store, 19 Eylül ile 26 Eylül tarihleri arasında oyunculara iki farklı yapımı ücretsiz olarak sunacak.

BU HAFTANIN ÜCRETSİZ OYUNLARI: TOEM VE THE LAST STAND: AFTERMATH

TOEM | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store

İlk oyun, TOEM, macera temalı bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor. Bu oyunda, çevredeki insanlara yardım etmek ve çeşitli bulmacaları çözmek için kameranızı kullanarak fotoğraflar çekmeniz gerekiyor. Yaratıcı ve keyifli bir oyun deneyimi sunan TOEM, bulmaca severler için harika bir seçenek.

İkinci oyun ise The Last Stand: Aftermath. Zombi temalı bu tek oyunculu rogue-lite aksiyon macera oyunu, hayatta kalma mücadelesi veren bir karakteri yönlendirerek zorlu görevleri yerine getirmenizi sağlıyor. Zombi istilasına karşı savaşarak, stratejik hamleler ve kaynak yönetimi yapmanız gereken bu oyun, heyecan dolu bir deneyim sunuyor.

OYUNLARINIZI KÜTÜPHANENİZE EKLEMEYİ UNUTMAYIN

The Last Stand: Aftermath | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store

Bu iki oyun, Epic Games Store üzerinden 26 Eylül’e kadar ücretsiz olarak sunulacak. Eğer bu tarihler arasında oyunları kütüphanenize eklerseniz, kalıcı olarak sizin olacak. Ayrıca, hala ücretsiz olan Rugrats: Adventures in Gameland ve SUPER CRAZY RHYTHM CASTLE oyunlarını da almayı unutmayın.

Ücretsiz oyunları almak oldukça basit. Öncelikle Epic Games Store internet sitesine giriş yapmalısınız. Ardından almak istediğiniz oyunun sayfasına giderek "Yükle" butonuna tıklayıp, oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Ancak, bu işlemi yapabilmeniz için bir Epic Games hesabınızın olması gerektiğini unutmayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN