Narlıdere’de Kış Kursları başlıyor: İlk kez ücretsiz olacak

Narlıdere’de Kış Kursları başlıyor: İlk kez ücretsiz olacak

Narlıdere Belediyesi halkçı belediyecilik uygulamalarına bir yenisini ekliyor. Hem çocuk hem de yetişkin vatandaşların katılabileceği kış kursları bu dönem ilk kez ücretsiz olacak. Kayıtlar 10 Eylül’de başlarken 20 Eylül’de sona erecek.

Narlıdere Belediyesi ve Narlıdere Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen kış kursları başlıyor. Hem çocuk hem yetişkin vatandaşları kapsayan kurslar ilk kez Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun döneminde ücretsiz olacak. Narlıdere Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) gerçekleşecek olan kurslar; resim, dans, keman, satranç, bağlama, piyano, bilgisayar, İngilizce, Almanca, ritim, halk oyunları, gitar, ses teknikleri, fotoğrafçılık, el sanatları ve takı, yoga ve pilates olmak üzere farklı dalları kapsıyor.

“EN BÜYÜK MUTLULUK”

Narlıderelilerin bir talebini daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, “Hem çocuklarımızın hem de yetişkin vatandaşlarımızın yararlanabileceği kış kurslarımızın ücretsiz olması ile ilgili yoğun bir talep vardı. Bu yıl tüm kurslarımızı ücretsiz yapmaya karar verdik. Bizim için en büyük mutluluk vatandaşlarımızın taleplerini hayata geçirmek. Şimdiden tüm kursiyerlerimize başarılar diliyorum” dedi.

KAYITLAR 20 EYLÜL’DE SONA ERİYOR

Kurslara katılmak isteyen vatandaşların başvurularını 10-20 Eylül tarihleri arasında Narlıdere AKM’de yapması gerekiyor. Almanca ve İngilizce kurslarında alt yaş sınırı 10 olurken, diğer kurslarda alt yaş sınırı 6 olarak belirlendi. Kurs takvimi kayıt süreci tamamlanınca netleşecek. Çocuklar okul çıkış saatlerinde ve hafta sonları, yetişkinler ise hafta içi mesai saatlerinde kurslardan yararlanabilecek. Kontenjanlar sınırlı olup kayıtlar bugün itibarıyla başladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN