Trafik yoğunluğu denetlendi ek seferler düzenlendi

Trafik yoğunluğu denetlendi ek seferler düzenlendi

Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, eğitim döneminin ilk günlerinde öğrencilerin yoğun olarak kullandığı güzergahlar üzerinde denetim yaptı. Toplu taşıma araçları, zaman ve yoğunluk yönünden kontrol edildi. Öğrencilerin okullarına geç kalmaması için ek seferler düzenlendi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı Zabıta ekipleri, eğitim döneminin ilk günlerinde toplu taşıma araçlarında, zaman ve yoğunluk denetimi yaptı. Ekipler, özellikle öğrencilerin yoğun olarak kullandığı güzergah üzerindeki duraklarda, toplu taşıma araçlarının zaman çizelgesine uyup uymadığı yönünde kontrol yaptı. Öğrencilerin okullarına zamanında yetişmesi, işe gidecek vatandaşların ise yoğun trafik nedeniyle geç kalmaması için toplu taşıma kooperatifi ile yapılan görüşmeler sonucu yoğunluk yaşanan güzergahlara ek seferler düzenlendi. Trafik zabıta ekipleri, kontrollerin düzenli bir şekilde devam edeceğinin bilgisi verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN