Doktora tecavüz eden başhekim skandalı! O ilimiz bu skandalla çalkalanıyor: Cezası belli oldu

Doktora tecavüz eden başhekim skandalı! O ilimiz bu skandalla çalkalanıyor: Cezası belli oldu

O ilimizdeki bir hastanede gerçekleşen olay büyük yankı uyandırdı! Doktora tecavüz eden başhekim skandalı! Olayın ayrıntıları kan donduruyor. Film senaryosu değil, gerçek... O ilimiz bu skandalla çalkalanıyor, cezası belli oldu...

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesindeki özel bir hastanede yaşanan cinsel saldırı olayı yargı sürecinde sonuçlandı. Hastanenin başhekimi Abdullah Çiftçi, doktor E.V.'ye odasında cinsel saldırıda bulunduğu gerekçesiyle 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

OLAYIN DETAYLARI

Başhekime, doktora nitelikli cinsel saldırıdan 15 yıl hapis cezası

Olay, 2020 yılında E.V.'nin sevgilisinden ayrılmasının ardından başhekimin kendisine 'rahatlaması' için ilaç vermesiyle başladı. Halk TV'de yer alan habere göre, başhekim Çiftçi, E.V.'yi akşam odasında içki içmeye davet etti ve ilaç vermeye devam etti. Kadının durumu kötüleştiğinde, başhekim kapıyı kapatarak saldırıyı gerçekleştirdi. E.V. olayın ardından şikayette bulundu.

Başhekim Abdullah Çiftçi, mahkeme sürecinde tutuklanıp serbest bırakıldı ancak dava istinaf ve Yargıtay'a taşındı. Son olarak, Yargıtay'ın bozma kararının ardından İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi, 15 yıl hapis cezasını onaylayarak Çiftçi'nin tutuklanmasına karar verdi. Çiftçi, duruşmada hazır bulunarak cezaevine gönderildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN