Deniz Akkaya'ya hapis cezası: Fırlattığı çanta 'silah' sayıldı

Deniz Akkaya'ya hapis cezası: Fırlattığı çanta 'silah' sayıldı

Deniz Akkaya, kızına karşı şiddet uyguladığı iddiasıyla yargılandığı davada 4 ay 27 gün hapis cezası aldı. Mahkeme, kızına fırlattığı içinde demir termos bulunan çantayı silah saydı.

Eski manken Deniz Akkaya'nın, 15 yaşındaki kızı A.Ö.’ye şiddet uyguladığı iddiasıyla yargılandığı davada karar çıktı. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, Akkaya’nın kızına karşı "Altsoya karşı silahla basit yaralama" suçundan yargılandığı olayla ilgili detaylar mahkeme tutanaklarına yansıdı.

FIRLATTIĞI ÇANTA 'SİLAH' SAYILDI

Mahkeme, olay günü Deniz Akkaya ile kızı arasında bir tartışma çıktığını, Akkaya’nın saldırıda kullanılmaya elverişli olan ve silahtan sayılan içinde demir termos bulunan çantayı ve kablosuz kulaklığı kızına fırlattığı, ayrıca mağdura tekme ve tokat atıp boğazını sıktığını belirtti.

AKKAYA'YA 4 AY 27 GÜN HAPİS CEZASI

Mahkeme sanık Akkaya'yı, kızının kendisinden şikayetçi olmamasını da dikkate alarak "Altsoya karşı silahla basit yaralama" suçundan 4 ay 27 gün hapis cezasına çarptırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN