‘Magarsus’tan 2’nci sezon sürprizi

‘Magarsus’tan 2’nci sezon sürprizi

Adana’da çekilen ‘Magarsus’ dizisinin ikinci sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Yunus Ozan Korkut’un hem yönetip hem de Mustafa Yürüktümen’le beraber senaryosunu yazdığı dizinin yeni sezonuna Bora Akkaş, ‘Yılmaz Kaya’ rolüyle dahil oldu.

Blu TV’nin orjinal yapımlarından ‘Magarsus’ dizisinin yeni sezon çekimlerinin 1 Ekim’de Adana’da başlaması planlanıyor.

Yunus Ozan Korkut’un hem yönetip hem de Mustafa Yürüktümen’le beraber senaryosunu yazdığı dizinin yapımcılığını Yamaç Okur ve Serkan Çakarer üstleniyor.

Merve Dizdar, Berkay Ateş ve Çağlar Ertuğrul’un başrol oynadığı ‘Magarsus’a ikinci sezonunda Sezin Akbaşoğulları’nın ardından Bora Akkaş da katıldı. Akkaş dizide ‘Yılmaz Kaya’ karakterini oynayacak ve Sarıbahçe’de yaşayan sulama konusunda yüksek lisansı olan ziraat mühendisi olarak seyirci karşısına çıkacak.

‘Erşan Kuneri 2’de de rol alan Bora Akkaş ayrıca geçen cumartesi akşamı prömiyeri yapılan Demet Evgar’lı ‘Afife’ oyununda da sahne alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN