Demet Akalın'dan Acun'a ağır taş! TV8'deki programı sonlanmıştı: Ağzından öyle bir şey kaçırdı ki...

Demet Akalın'dan Acun'a ağır taş! TV8'deki programı sonlanmıştı: Ağzından öyle bir şey kaçırdı ki...

Ünlü sanatçı Demet Akalın'dan Acun Ilıcalı'ya ağır taş! TV8'deki programı sonlanmıştı... Ağzından öyle bir şey kaçırdı ki...

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef yarışmasının tutkulu bir takipçisi olarak dikkat çekiyor. Her akşam MasterChef’i izleyip sosyal medya hesaplarında aktif paylaşımlar yapan Akalın, yarışmacılarla ilgili yorumlarıyla gündeme geliyor ve takipçileriyle etkileşimde bulunuyor.

Bu sezon da televizyon karşısına geçen Demet Akalın, MasterChef analizi yaparak dikkat çekti. Akalın, yarışmada gördüğü bazı durumlara tepki göstererek, "Oğlum hak yemeyin!" şeklinde bir paylaşımda bulundu. Bu paylaşımıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı, yarışmanın adil olduğuna dair eleştirilerini dile getirdi.

DEMET AKALIN: "MASTERCHEF'DEN KAZANIYORMUŞ"

gel-konusalim.webp

Akalın'ın sosyal medya etkileşimleri arasında, bir takipçisinin “Jess Bey ile olan programına ne oldu bilen var mı?” şeklindeki sorusu da yer aldı. Bu soruya cevap veren Akalın, Acun Ilıcalı'ya yönelik eleştiride bulunarak, "Valla yokmuş program patron MasterChef'ten kazanıyormuş" şeklinde bir yanıt verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN