İş yeri önünde kanlı pusu: Kozmetik şirketi sahibi başından vurularak öldürüldü

İstanbul'da kozmetik firması sahibi Kemal Çağlar Temel, iş yerinin önünde motosikletiyle geldiği sırada maskeli bir saldırgan tarafından başından vurularak öldürüldü. Saldırgan yaya olarak kaçarken, olay yerinde geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

İstanbul Üsküdar'da Burhaniye Mahallesi'nde meydana gelen silahlı saldırı sonucunda kozmetik firması kurucusu Kemal Çağlar Temel, iş yerinin önünde başından vurularak hayatını kaybetti. Saldırgan, yüzünü cerrahi maske ile gizleyerek tabancayla 4-5 el ateş ettikten sonra yaya olarak kaçtı.

10006277.jpg

GÖRGÜ TANIKLARI ŞÜPHELİYİ FARK ETMİŞ

Olayın tanıklarından Halis Gündoğdu, saldırgandan şüphelendiğini ifade ederek, "Yaklaşık 1 buçuk saattir burada duruyordu, maskeli. Bir ara kayboldu sonra tekrar geldi iş yerini gözetlemeye başladı. Ben de hırsız falan zannettim, malzemeler dışarıdaydı. 2-3 dakika sonra bir baktım 4-5 el silah sesi. Motosikletle gelip kapıya yanaşan kişiye ateş etti. Vurulan kişi galibi iş yeri sahibiymiş. Sonra yaya olarak kaçtı" dedi.

10006278.jpg

'SALDIRGANI BEKLERKEN GÖRDÜK'

Saldırganı gördüğünü söyleyen Mehmet Uğur ise, "Şüphelendik, hatta sert sert baktım. Aşağıya doğru ilerledi. Daha sonra tekrar gelerek motorla gelen arkadaşa ateş etmeye başladı. Park ettikten sonra 2 el ateş etti. Sonra yerdeyken de 5 el silah sıktı. 112'yi arayarak haber verdim. Saldırganı burada beklerken gördük" diye konuştu.

Başka bir görgü tanığı da "Tam arkasına döndüğü sırada arkasından ateş etti" diye konuştu.

10006282.jpg

POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI

Olay Yeri İnceleme ekipleri iş yerinin önünde uzun süreli bir inceleme yaptı. Saldırganın kimliği henüz belirlenemezken, polis ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

10006284.jpg

Temel'in cenazesi otopsi işlemleri için İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN