Fenerbahçe 42 milyon euroluk bombayı resmen patlattı! İmzalar atıldı...

Fenerbahçe 42 milyon euroluk bombayı resmen patlattı! İmzalar atıldı...

Transfer çalışmalarını Portekizli çalıştırıcı Mourinho'nun raporu ile sürdüren Fenerbahçe, 42 milyon euroluk bombayı resmen patlattı.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Youssef En-Nesyri, Çağlar Söyüncü, Allan Saint-Maximin, Levent Mercan, Sofyan Amrabat ve Cenk Tosun'u kadrosuna katan Fenerbahçe, bir bombayı daha patlattı. Kanarya, 42 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna kattı.

Jose Mourinho yönetiminde 2013-2014 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk özlemini dindirmeyi hedefleyen Trabzonspor, bir transferde daha mutlu sona ulaştı.

Süper Lig'in 5. hafta karşılaşmasında deplasmanda Kasımpaşa'nın konuğu olacak Fenerbahçe, bir transferi daha bitirdi.

Kanarya, İtalya Serie A ekibi Juventus forması giyen 31 yaşındaki sol kanat Filip Kostic’i kiralık olarak kadrosuna kattı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Filip Kostic, kendisini sarı lacivert renklerimize bağlayan sözleşmeye imza attı. Kulübümüzün Juventus’dan kiralık kadrosuna kattığı Filip Kostic, düzenlenen törenle sözleşmemize imza attı. Kostic, taraftarlarımızın önünde sahaya çıkmak için sabırsızlandığını söyledi" ifadelerine yer verildi.

Filip Kostic, Fenerbahçe'de! Resmi açıklama sonrası İstanbul'a geldi | Transfermarkt

Güncel piyasa değeri 6,5 milyon euro olan 31 yaşındaki Sırp hücum oyuncusu için bugüne dek toplamda 42,85 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN