Sokak ortasında arkadaşını vurup ölmesi için bekledi

Bahçelievler'de bilinmeyen bir nedenle tartıştığı arkadaşını sokak ortasında silahla katlettikten sonra ölmesi için bekleyen saldırgan, yardım çağırmaya çalışanları da ölümle tehdit etti. Daha sonra kendini de bacağından vuran şahıs çevredekilerden yardım istedi.

İstanbul'un Bahçelievler ilçesine bağlı Şirinevler Mahallesi'nde gece saatlerinde yaşanan silahlı saldırı bir kişinin ölümüyle sonuçlandı. Mahmutbey Caddesi üzerinde gerçekleşen olayda Burak Sadri Irıklı, sevgilisiyle yürürken karşılaştığı arkadaşı Turgay Sarıoğlu ile bilinmeyen bir sebepten tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Sarıoğlu, yanında bulunan silahla Irıklı’ya ateş etti.

10004962.jpg

AMBULANS ÇAĞIRANLARI ÖLÜMLE TEHDİT ETTİ

İddiaya göre, saldırgan Turgay Sarıoğlu, Irıklı’yı vurduktan sonra başında bekleyerek yardım çağırmaya çalışan çevredeki insanları ölümle tehdit etti. Olay sırasında Sarıoğlu'nun silahla kendi bacağına da ateş ettiği öne sürüldü. Sarıoğlu, elindeki silahla yoldan geçen araçları durdurmaya çalıştı ve çevredekilerden yardım istedi.

10004965.jpg

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Burak Sadri Irıklı'nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan Turgay Sarıoğlu ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, her iki şahsın da suç kayıtlarının bulunduğu öğrenildi.

10004963.jpg

GÖRGÜ TANIKLARI ANLATTI

Saldırı sırasında orada olan Bayram Bulut, “Çıkarmış silahı, vatandaşı öldürmüş. ‘Ambulans çağırırsanız sizi de öldürürüm’ diye tehdit etmiş. Ondan sonra silahla ateş etmiş, daha sonra silahla kendini vurmuş" dedi.

10004964.jpg

‘SİLAHLA ARABALARI DURDURMAYA ÇALIŞTI"

Görgü tanığı Ali Osman Karatay, "Gece saat 02.30 sıralarında arka sokakta birbirlerine bağırarak küfürler ederek geldiler. Caddeye çıktılar, o sese ben uyandım. Adamın birisi sokağın başında yatıyordu, ölmüş. Arkadaşı öldürmüş, ardından silahla arabaları durdurmaya çalıştı. 8-10 tane polis aracı geldi ve polisler kalabalığı dağıttı. Ölen öldü, yaralıyı da hastaneye kaldırdılar" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN