Beşiktaş ve Galatasaray'dan dev transfer yarışı! 27 milyon euroyu veren yıldız oyuncuyu kapacak. Ortalık fena karıştı

Beşiktaş ve Galatasaray'dan dev transfer yarışı! 27 milyon euroyu veren yıldız oyuncuyu kapacak. Ortalık fena karıştı

Süper Lig'in iki dev kulübü Beşiktaş ve Galatasaray, büyük bir transferin peşine düşmüş durumda. Her iki takımın transfer çalışmalarına dair flaş bir iddia ortaya atıldı. Taraftarlar bu ismi duyunca heyecana boğulacak. Beşiktaş ve Galatasaray'dan dev transfer yarışı! 27 milyon euroyu veren yıldız oyuncuyu kapacak. Ortalık fena karıştı. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'in iki dev takımı Beşiktaş ve Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. İki devin ilk önceliği ise stoper bölgesi. Gelen son dakika transfer haberi ise taraftarları heyecana boğdu. Beşiktaş ve Galatasaray'dan dev transfer yarışı! 27 milyon euroyu veren yıldız oyuncuyu kapacak. Ortalık fena karıştı.

BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY'DAN DEV TRANSFER YARIŞI

Fotomaç'ta yer alan habere göre Beşiktaş ve Galatasaray'ın, sürpriz bir ismin peşinde olduğu öğrenildi. Beşiktaş ve Galatasaray, PSV forması giyen Olivier Boscagli'yi gündemine aldı.

yeni-proje-2024-08-14t062703-330.jpg

27 MİLYON EUROYU VEREN YILDIZ OYUNCUYU KAPACAK! ORTALIK FENA KARIŞTI

Hollanda ekibinden ayrılması beklenen 26 yaşındaki stoper için Beşiktaş ve Galatasaray'ın haricinde Avrupa'dan önemli birçok takımın da devrede olduğu vurgulandı. Ancak PSV'nin, Fransız defansın ayrılığı için tatmin edici bir teklif almasının gerektiği ifade edildi. PSV'nin yaz transfer döneminde Boscagli'yi satmaması halinde ise sözleşme uzatma görüşmelerine başlayacağı kaydedildi.

yeni-proje-2024-08-14t062651-954.jpg

Olivier Boscagli geçen sezon PSV formasıyla toplam 47 maça çıktı. Başarılı stoper bu karşılaşmalarda 3 gol ve 4 asist yaptı. Güncel piyasa değeri 27 milyon Euro olan oyuncunun, kulübüyle olan kontratı 2025 yılında bitecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN