Büyük umutlarla transfer edilmişti! Trabzonspor ayrılığı resmen açıkladı

Büyük umutlarla transfer edilmişti! Trabzonspor ayrılığı resmen açıkladı

Yabancı oyuncu sayısını azaltmayı hedefleyen Trabzonspor, geçen sezon kadrosuna kattığı ismiyle yollarını ayırdı.

Şenol Güneş yönetiminde ilk maçına pazar akşamı Beşiktaş karşısında çıkacak olan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Kadrosundaki yabancı oyuncu sayısını düşürmeyi hedefleyen bordo-mavili ekip, bir ayrılığı daha resmen açıkladı.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Taxiarchis Fountas, Dimitrios Kourbelis, Joaquín Fernández, Nicolas Pépé, Thomas Meunier, Montasser Lahtimi,Maxi Gómez ve Mahmoud Trezeguet ile yollarını ayıran Trabzonspor, bir ayrılığı daha resmen duyurdu.

Karadeniz ekibi, geçen sezon yaz transfer döneminde 1 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Hırvat futbolcu Tonio Teklic'i Erzurumspor'a kiraladı.

Trabzonspor ayrılığı KAP'a bildirdi: 1. Lig ekibine kiralandıTrabzonspor ayrılığı KAP'a bildirdi

Bordo-mavili ekipten yapılan açıklamada "Profesyonel futbolcumuz Tonio Teklic'in, Erzurumspor Kulübüne bedelsiz olarak geçici transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN