Jose Mourinho Galatasaray'ın yeni transferini öve öve bitiremedi

Jose Mourinho Galatasaray'ın yeni transferini öve öve bitiremedi

Fenerbahçe'nin Portekizli teknik adamı Jose Mourinho, Galatasaray'ın yeni transferi hakkında övgü dolu ifadelere imza atarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin Portekizli teknik adamı Jose Mourinho, Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'ın yeni transferini öve öve bitiremedi. Tecrübeli teknik adam, sarı-kırmızılı ekibin yeni transferi hakkında çarpıcı açıklamalara imza attı.

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho, sarı-lacivertli ekibe imza attığı günden bu yana ilk röportajını verdi. Tecrübeli teknik adam Türkiye'deki ilk röportajında Galatasaray'ın yeni transferi halkında övgü dolu ifadeler kullandı.

HT Spor'un sorularını yanıtlayan Mourinho, Galatasaray'ın yeni transferi Osimhen için övgü dolu ifaelere imza attı.

Galatasaray'ın harika bir transfere imza attığını belirten Mourinho, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Osimhen harika bir oyuncu. 70-75 milyon euro harcayabilecek bir kulüpte olsam alırdım. Harika bir oyuncu. Farklı koşullarda geldi. Ama günün sonunda koşulların önemi yok. Galatasaray harika oyuncu aldı. Benim Osimhen ile bir problemim yok. Hatta çok iyi bir ilişkimiz var. Sadece kendini yere çok atıyor. Kendisine bunu söyledim. Roma-Napoli maçında onunla konuştum. 'En iyi iki Afrikalı oyuncudan birisin. Sen ve Salah. Böyle davranamazsın.' Onunla problemim buydu, sonra 10 dakika sonra unuttuk."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN