Boykot edilen Burger King'den Türkiye için dev hamle! Adını sanını değiştiriyor: Yeni ismi bakın ne olacak?

Boykot edilen Burger King'den Türkiye için dev hamle! Adını sanını değiştiriyor: Yeni ismi bakın ne olacak?

Aylardır boykot edilen Burger King’in ciro kaybının ardından şaşırtan adım attı. Adını sanını değiştiriyor. Burger King'den Türkiye için dev hamle! Logosunu değiştirdi. Yeni ismi bakın ne olacak?

Dünyanın en büyük fast food zincirlerinden biri olan Burger King, Türkiye’de yaşadığı ciro kaybının ardından dikkat çeken bir adım attı. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında İsrail'e verdiği destek nedeniyle boykot edilen markanın, Türkiye'deki boykotun etkisini kırmak için ismini değiştirdiği iddia edildi. Sosyal medya hesaplarında yapılan değişikliklerle logo da güncellenirken, henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

BOYKOT VE CİRO KAYBININ ARDINDAN LOGO DEĞİŞİKLİĞİ

Türkiye’de uzun süredir boykot edilen Burger King, ciro kaybı yaşadı. Boykotun etkisiyle düşen satışların ardından şirket, yerli bir görünüm kazanma çabasına girerek "Börgır" ismiyle müşteri kitlesini geri kazanmayı hedefliyor. Sosyal medya hesaplarında yapılan değişiklikler, markanın bu stratejiyi hayata geçirdiğinin ilk göstergesi oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN