Sokakta gezerken gözünüz bu kediyi arasın! Bulana 15 bin TL ödül var: Sahibi köşe bucak bu kediyi arıyor

Sokakta gezerken gözünüz bu kediyi arasın! Bulana 15 bin TL ödül var: Sahibi köşe bucak bu kediyi arıyor

O kediyi bulan yaşadı! Kedisini kaybeden adam ilan verdi! Bulana para ödülü var. Sokakta gezerken gözünüz bu kediyi arasın! Az buz değil, bulan kişiye tam 15 bin TL ödül verecek. Sahibi köşe bucak bu kediyi arıyor...

O ilimizde yaşayan her yerde bu kediyi arayacak. Kedisinin yokluğuna dayanamayınca kayıp ilanı verdi. Bulan kişi için ödül koydu. Neredeyse asgari ücret kadar ödül verecek. Bulan kişiye 15 bin TL ödül vereceğini duyurdu.

YUMOŞ’U BULANA 15 BİN TL ÖDÜL

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde yaşayan Caner Sarıgül, kaybolan kedisi "Yumoş"u bulmak için 15 bin TL ödül vereceğini duyurdu. Sarıgül, Tecde Mahallesi Meyvecilik Araştırma Enstitüsü mevkiinde kaybolan kedisini bulmak için günlerdir yoğun bir çaba sarf etmesine rağmen sonuç alamadı. Bunun üzerine sosyal medya hesabından, kedisini bulan kişiye 15 bin TL ödül vereceğini açıkladı.

Caner Sarıgül, kedisi Yumoş’un kaybolmasının ardından bölgedeki arama çalışmalarını sürdürdüğünü ancak kedisine ulaşamadığını belirtti. Yumoş ile aralarında güçlü bir duygusal bağ olduğunu vurgulayan Sarıgül, kedisine yeniden kavuşmayı dört gözle beklediğini dile getirdi.

Kayıp kedisini bulunana 15 Bin TL ödül verecek

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN