Dede ve torunun karlı gezintisinde büyük hata! Testteki hatayı ise 6 saniyede kimse fark edemiyor

Dede ve torunun karlı gezintisinde büyük hata! Testteki hatayı ise 6 saniyede kimse fark edemiyor

Yüksek IQ'ya sahip kişilerin 6 saniyede fark ettiği ancak birçok kişinin baştan elendiği bu test büyük bir hatayı beraberinde getiriyor. Dede ve torunun karlı gezintisindeki bu hatayı fark etmek neredeyse imkansız görünüyor.

Görsel hafıza testleri sizi farklı bir boyuta taşıyacak. Okuyucuların eleştirel düşünme ve problem çözme becerilerini test eden bir tür beyin jimnastiği olarak görülen resimli bulmacalar zeka seviyenizi arttırma konusunda da son derece yararlıdır. Yürüyen dede, torun ve köpeğin yer aldığı bu görseldeki mantık hatasını 6 saniyede bulanlar süper zeki çıkıyor.

NE KADAR ZEKİSİNİZ?

Dede, torun ve evcil köpeğin yer aldığı görsel karlı bir macerayı beraberinde getiriyor. Eğlenceli bir şekilde yürüdükleri bu yolda keyifli vakit geçirirken gözden kaçırılan bir hata bulunuyor. Görsele geçmeden önce 6 saniyelik süreyi ayarlayıp mantık hatasını bulmak için kronometreyi başlatınız. Hep birlikte teste bakalım.

İlk bakışta her şey normal görünse de bu fotoğrafta mantık hatası bulunmaktadır. Zeka testini 6 saniyede tamamlayamadıysanız üzülmenize gerek yok. Testi yeniden çözebileceğiniz gibi aşağıdan yanıtına da ulaşabilirsiniz.

TESTİNİN CEVABI

Fotoğrafta yer alan mantık hatasını bulamadıysanız cevabı sizinle paylaşıyoruz. Karda yürür izini belli etmez sözü bu test için geçerli olsa gerek. Kar üstünde yürüyen dedenin ayak izlerinin çıkmaması görseldeki hatadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN