BİM Market'in içinde arabayı gören vatandaş çekiliş var diye sevindi, gerçeği öğrenince şok oldu!

O ilimizde BİM Market’in önünde sabah saatlerinde arabayı gören vatandaş heyecanlandı. BİM Market'lerde araba çekilişi başladı sandı. Olayın aslını öğrenince şaşkına döndü...

Bir vatandaş sabah saatlerinde BİM Market’in içinde arabayı görünce çekiliş başladı sanıp sevindi. Gerçeği öğrenince şaşkınlığını gizleyemedi.

Kocaeli’nin Derince ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen kazada, bir otomobil sürücüsü fren yerine gaz pedalına basınca aracı marketin içine sürdü. Olay, Çenedere Caddesi üzerinde bulunan bir BİM markette gerçekleşirken, kaza sırasında markette kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Yaşanan bu talihsiz olayda, markete giren otomobili gören bir vatandaş ise durumu “çekiliş var sandım” diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

FREN YERİNE GAZA BASINCA MARKETİN İÇİNE DALDI

Otomobil BİM’e daldı, vatandaş çekiliş var sandı

Olay, saat 07.45 sularında meydana geldi. İddiaya göre, park etmek üzere olan Skoda marka otomobilin sürücüsü, fren yerine yanlışlıkla gaz pedalına basınca araç hızla BİM markete daldı. Marketin camları paramparça olurken, içeride kimsenin bulunmaması kazanın ciddi yaralanmalara neden olmasını engelledi. Sürücü ise kazadan yara almadan kurtuldu.

POLİS OLAY YERİNE MÜDAHALE ETTİ

112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarla birlikte olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis, kazayla ilgili detaylı bir inceleme yaparak tutanak tuttu. Otomobil, cam kırıklarının temizlenmesinin ardından marketten çıkarıldı.

Otomobil BİM’e daldı, vatandaş çekiliş var sandı

“ÇEKİLİŞ VAR SANDIM”

Kazaya tanıklık eden vatandaşlardan Ferhat Coşkun, markette gördüğü otomobil karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Coşkun, "Markette otomobili görünce çekiliş var sandım. Sonra baktım ki iş başka türlüymüş, kaza yapmış. Galiba sürücü fren yerine gaza basmış" diyerek yaşadığı durumu anlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN