INJI Türkiye’de üç konser verecek

INJI Türkiye’de üç konser verecek

Uluslararası müzik dünyasının yükselen yıldızı INJI, dünya turnesi kapsamında Ekim ayında Türkiye'ye geliyor. Ankara, İzmir ve İstanbul'da müzikseverlerle buluşacak olan sanatçı, Grammy ödüllü Nile Rodgers ile birlikte çalıştığı yeni albümünün şarkılarını seslendirecek.

Şarkıcı INJI, dünya çapında büyük bir başarı yakaladıktan sonra gözünü Türkiye'ye çevirdi. Ekim ayında Ankara, İzmir ve İstanbul'da konser verecek olan sanatçı, hayranlarıyla buluşmanın heyecanını yaşıyor.

BKM’den yapılan açıklamaya göre, 13 Eylül’de Los Angeles’ta başlayan 22 duraklı dünya turnesinin Türkiye ayağında INJI, Ekim ayında Türk dinleyicileriyle buluşacak.

Genç şarkıcı, 10 Ekim’de Ankara Milyon Performance Hall, 11 Ekim’de İzmir Ooze Venue ve 12 Ekim’de İstanbul Dorock XL Kadıköy’de sahne alacak. Kısa sürede büyük bir çıkış yakalayan INJI, “Gaslight” şarkısıyla milyonlarca dinleyiciye ulaştı. 5 parçadan oluşan yeni albümünde Grammy ödüllü sanatçı Nile Rodgers ile çalışma fırsatı bulan INJI, Türkiye konserlerinde bu albümünü de müzikseverlerle paylaşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN