Telefon faturasını gören Pucca isyan etti!

Telefon faturasını gören Pucca isyan etti!

Pucca lakaplıyla tanınan ve son dönemde ev sahibiyle yaşadığı sorunlarla sık sık gündeme gelen ünlü yazar Selen Işık Pınar, 2454 TL'lik telefon faturasını görünce şok oldu. Pucca"Bir kişiyi bile aramıyorum, mesaj atmıyorum. Sadece internet için kullanıyorum bu nedir?" diyerek tepki gösterdi.

Pucca ismiyle bilinen Selen Işık Pınar, sık sık gündeme geliyor. Sosyal medyada hatırı sayılır bir takipçi sayısına sahip olan Pucca, Instagram hesabından 2454 TL'lik telefon faturasını yayınlayarak "Bir kişiyi bile aramıyorum, mesaj atmıyorum. Ne varsa Whatsapp'tan yapıyorum. Sadece internet paketi için telefon kullanıyorum. 600 TL de uygulamalara giden para. Bu nedir ya?" diyerek sitem etti.

pucaaaaa.jpg

Zamlara tepki gösteren binlerce vatandaş X'te #OperatörSoygunu hashtagiyle paylaşım yaptı. Birçok kullanıcı telefon faturalarını paylaşarak isyan etti. Hashtag kısa sürede Türkiye gündemine oturdu.

puccia.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN