Kürk Mantolu Madonna'nın 'Raif Efendi'si Salih Bademci oldu

Kürk Mantolu Madonna'nın 'Raif Efendi'si Salih Bademci oldu

Türk edebiyatının usta kalemi Sabahattin Ali’nin kült romanı Kürk Mantolu Madonna’nın hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken filmin kadrosuna Salih Bademci katıldı. Bademci, filmde ‘Raif Efendi’yi canlandıracak.

Sabahattin Ali'nin efsane romanı Kürk Mantolu Madonna'nın başrol karakteri ‘Raif Efendi’ye hayat verecek oyuncu için Salih Bademci’ye teklif gitti.

Türk ve Alman ortak yapımı olan, senaryosunu Mert Dikmen’in yazdığı, Enes Ateş’in ise yöneteceği filme sıcak bakan Bademci’nin imza aşamasında olduğu öğrenildi.

Duvar'da yer alan habere göre; Fikri Harika Prodüksiyon, Tme Films ve son olarak Grimme ödüllü Netflix orijinal dizisi German Genius‘a imza atan Alman yapım firması CAB Film‘in ortaklığında çekilecek filmin aralık ayında sete çıkması planlanıyor.

10 aylık hazırlık süreci bitmek üzere olan filmin başrol oyuncusunun kim olacağı henüz belli olmadı. 1920 Almanya ve 1940 Türkiye olmak üzere 2 zaman diliminde geçen filmin Almanya sahneleri Babelsberg Studio’da çekilecek.1943 yılında yayınlanan ve Türkçe edebiyatın en değerli eserlerinden biri olan Kürk Mantolu Madonna kitabından uyarlanan filmde dokunaklı bir aşk hikâyesi beyazperdeye taşınacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN